Utekväll

Nyss hemkommen från en utav de bästa utekvällarna på länge! Klockan är ungefär tre på natten här och jag har druckit kopiösa mängder bubbel som Stefan bjöd oss på men jag kände att jag trots allt ändå måste hinna skriva ner några rader till er mina kära bloggläsare, innan jag går och lägger mig.

Fredagen

Fredagen inleddes ju med att jag blev ”kidnappad” av Stefan och Luis med ögonbindel och hela köret. Jag fick inte veta vart vi skulle och de packade till och med väskan åt mig (tro mig, jag protesterade högljutt – men utan resultat).

Väl i bilen möttes jag av glada hejarop från hela gänget, alla mina närmsta kompisar var verkligen där för att överraska mig! Jag visste inte ens att de hade någon aning om när jag fyllde år, så jag blev så himla glad. Att de hade planerat en helt galen helg för oss i Göteborg, skulle jag snart bli varse…

När vi kom fram till Götet checkade vi in på ett sjukt fint hotell där vi fick massage och obegränsat med bubbel. Lagom sköna och glada i kroppen begav vi oss sen till rummen för att duscha och fixa oss fina. Det var dags för en galen utekväll!

Efter att ha ätit en underbar middag i hotellets restaurang gick vi runt bland barer och klubbar som om det inte fanns någon morgondag. Kom i säng först vid sex på morgonen!

Lördagen

Vi vaknade inte förrän vid klockan 13 idag och då var vi ganska så bakfulla. Men vi lyckades få i oss en riktigt härlig brakfrukost på hotellet innan vi gav oss ut på stan för att kolla lite kläder och vad stan hade att erbjuda.

På kvällen åt vi sushi och sen tog vi en taxi till en känd karaokebar som tydligen alla göteborgare känner till, ‘The Singing Duck’. Där stannade vi ända in på småtimmarna och även om jag sjöng så himla dåligt så var det helt fantastiskt kul! Nu är jag alldeles hes i rösten och ska krypa ner mellan de sköna lakanen.
Vi hörs bloggen!