Första inlägget här på bloggen

Här kommer mitt allra första inlägg här på bloggen. Har en längre tid redan funderat på att börja blogga och nu äntligen har jag fått lite extra tid så nu blev det äntligen av. Är alltså en kvinna i mina bästa år som älskar livet och allt vad det för med sig. Jag är intresserad av allt som får livet att bli roligt och sysslar med massa olika saker. Jag gillar att röra på mig och att resa. Att laga mat hör till ett av mina favoritintressen samt att gå på bio med mina kompisar. I den här bloggen kommer jag att skriva om allt möjligt som händer i mitt liv. Bloggen kommer att vara som en slags dagbok för mig. Skrev dagbok när jag var mindre och gillade skarpt att skriva och tänkte fortsätta med det nu som vuxen. Denna blogg skall få bli ett ställe där jag kan skriva ner tankar om allt i mitt liv, om saker jag funderar på eller kanske härliga matrecept som jag hunnit prova på.

Härligt med veckoslut

Idag är det lördag och jag har just stigit upp efter att jag sovit helt extremt gott i natt. Har haft svårt att sova de senaste veckorna och det kanske beror på att jag känner mig lite stressad av allt jobb som hänger över mig på jobbet. Tog i går ett varmt bad ganska sent och somnade nästan genast efter det. Har inte på hela natten vaknat en ända gång. Den senaste tiden har jag sovit mycket lätt och varit trött när jag vaknat. Men inte idag. Jippii!

Idag är jag bjuden hem till en av mina bästa väninnor. Vi skall laga mat tillsammans och sedan skall vi planera vår gemensamma semesterresa. Vi skall åka till Grekland i sommar och nu skall vi sitta ner och försöka hitta en vecka som passar oss bägge två. Även till vilken ö vi skall åka skall vi komma överens om. Jag vill till Kreta och jag tror hon gärna åker till Rhodos. Få se hur vi gör.

På väg till henne skall jag stanna i grannstaden för att shoppa lite grann. Såg i en affär en supersnygg bikini som jag gärna vill prova. Min förra börjar jag bli så utled på att jag känner att en ny vore najs. Behöver även lite annat smått och gott så det passar fint med en stop innan middagen. Längtar verkligen till sommaren. Och till värmen i Grekland och till att bara få njuta av att inget göra. Några månader kvar och sedan bär det av. Just nu är det ljuvligt vårväder och jag tror jag skall ta mig en promenad i solen innan jag åker iväg.

Kul att du kikade in, hoppas du kommer på nytt.