Om mig

Hej och välkommen hit till min blogg. Jag heter Lina och är i den bästa åldern i mitt liv. Åtminstone känns det så just nu. Jag har det bra för tillfället. Gillar mitt jobb inom marknadsföring där jag jobbar sedan flera år tillbaka. Där har jag vän träffat en av mina bästa vänner och kan verkligen för första gången i livet säga att jag har ett drömjobb dit jag älskar att gå varje morgon. Här på bloggen kommer ni, kära läsare, att få läsa om mig och mitt liv men framförallt om mina fritidsintressen. Jag älskar att under helgerna laga lite lyxmat. Det gör jag ofta tillsammans med mina vänner. Vi brukar samlas om helgerna hos varandra och tillsammans trolla fram de underbaraste maträtterna. Att göra mat tillsammans är väl det roligaste som finns. Och så skoj man har under tiden. Vi brukar alltid öppna en flaska vin, ha musik på och sjunga och hojta samtidigt som maten puttrar på spisen. Så skoj.

Musik är livet

colonialone.seÄr annars också väldigt ivrig på musik. Jag älskar nästan all slags musik fast det jag definitivt lyssnar mest på hemma är nog pop och rock. Köpte tidigare i år en ny stereoanläggning (fast det gör väl ingen nuförtiden) och det är inte klokt hur musiken låter annorlunda. Grymt bra sound. Den var rätt så dyr så jag är superglad att jag gillar det jag hör! Älskar att sitta i soffan och ha hörlurar på öronen och bara stänga ögonen och öppna öronen och lyssna. Med ordentliga hörlurar hör man liksom varenda lilla ljud och det blir verkligen en njutning – ja man är som i ett rus. Gillar även att gå på konserter och då blir det lite av allt möjligt. Älskar stämningarna på rockkonserterna där volymen är hög och alla sjunger med i de olika låtarna.

Snart bär det av igen

Nästa vecka åker jag med min älskade mamma till Spanien på tumis. Hon kommer hit till mig i Göteborg och så flyger vi härifrån. Det skall bli riktigt skönt att få komma lite bort från jobb och allt annat och bara få ligga på stranden och njuta. Det är ett bra tag sedan mamma och jag åkt någonstans. Också hon längtar att få komma till värmen igen.